Carissa Sportegyesület

Jótékonyság
Előzmények

A dunaújvárosi Carissa Sportegyesület 2008-ban alakult meg hivatalosan, azonban már jóval korábban megkezdte a tevékenységét. Az egyesületet és annak jövőképét (az alapítók) Petrás Gábor és barátja, Arth Imre álmodta meg egy iskolai öltözőben. Később szintén Ők indították útjára az immár országos hírű Carissa Kupát.

A sportegyesület rövid története

A 2000-es évek elején egy nagyszerű kispályás labdarúgó csapat bontogatta ezen a néven a szárnyait, 2003-ban pedig megrendezésre került első alkalommal a Carissa Kupa. Akkor még nem tudhattuk, hogy micsoda nagyszerű dolgot indítottunk útjára, de ma már ismert ennek a remek labdarúgó tornának a története. 2013-ban Tóth Imre lett az egyesület elnöke és folyamatosan csatlakoztak be nagyszerű támogatók az SE munkájába.

A Carissa SE tevékenysége

A Carissa Sportegyesület az első pillanattól kezdve rendkívül fontosnak tartotta, hogy jelen legyen Dunaújváros sportjában, része és részese legyen olyan kezdeményezéseknek és olyan akcióknak, melyek a sport és a jótékonyság egymásra találásáról szólnak, de a legfontosabb célkitűzése mindig az volt, hogy a sportolás és a mozgás szükségességét hirdesse! Az egyre népszerűbbé váló Carissa Kupa nagyon jó esélyt kínál arra a Sportegyesület vezetőinek, hogy ezeket az irányelveket szem előtt tartva sportolni szólítsa a labdarúgás szerelmeseit, ugyanakkor pedig jótékony akciókat szervezzen a labdarúgó torna égisze alatt. Mindemellett a kispályás labdarúgás terén is nagyszerű eredményeket tud felmutatni, hiszen az egyesület által működtetett Dunaferr Vasas kispályás labdarúgó csapat az utóbbi néhány évben nagyon sikeres. Természetesen mindezt a nagyszerű támogatóink nélkül nem tudtuk volna elérni, örülünk, hogy segítenek nekünk és reméljük, hogy továbbra is mellettünk állnak majd.

Évszám
Carissa Kupa
XV. Carissa Országos Labdarúgó Kupa
I. Helyezett Dunaferr Vasas, 2017. Dunaújváros