Carissa Sportegyesület jótékony segítsége daganatos gyermekeknek

Carissa Sportegyesület jótékony segítsége a daganatos gyermekeknek

Ismét ellátogatott a Carissa Sportegyesület, a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis lakóihoz. Ezúttal azonban egy új környezet fogadta az újvárosi küldöttséget, ugyanis a Gyermekgyógyászati Klinika fekvőbeteg ellátása a Semmelweis Egyetem Korányi Tömbjében költözött. Természetesen ez a jó szándékon mit sem változtatott, hiszen a rengeteg ajándékot (pólókat, játékokat, kifestőket, színes ceruzákat) ide is nagy örömmel vitte Dunaújváros képviseletében a kis delegáció.

Tóth Imre, a Carissa SE elnöke, többszöri egyeztetést követően érkezett meg segítőivel a klinikára, ahol már fogadták őket, majd Aranyosi Judit az osztály főnővére vitte körbe a háromfős csapatot, akik négy kosárban hozták a sok-sok izgalmas meglepetést. A fekvőbeteg osztályon aztán szembesültek azzal, hogy az apró betegek, micsoda nagy hősök. Betegségüket feledve, kisgyermekként örültek a színes ceruzáknak, építőkockáknak, filceknek, kifestőknek. A „Gyógyulj meg!” feliratú kis pólókhoz pedig a főnővér szavait társítva, miszerint: „Ettől a pólótól meg fogtok gyógyulni!” - mindenki azonnal elkezdett bízni ebben. Természetesen miután minden kosár kiürült és minden kórterembe (még az intenzív osztályra is) sikerült Dunaújvárosból egy kis boldogságot szállítani, az egyesület munkatársainak megköszönték a klinika munkatársai a segítséget, pedig nagy valószínűleg mi tartozunk nekik köszönettel.

Információink szerint hamarosan újra ellátogatnak az egyesület munkatársai a gyerekekhez, hogy ismét segítő kezet nyújtsanak és egy nagy meglepetéssel is készülnek majd akkor, hogy szebbé, boldogabbá tegyék a gyerekeknek ezt a nehéz időszakot.

Évszám
Carissa Kupa
XV. Carissa Országos Labdarúgó Kupa
I. Helyezett Dunaferr Vasas, 2017. Dunaújváros