Tizennégy gólos győzelmet aratott a Dunaferr Vasas

Dunaújvárosi kispályás foci meccs

Tizennégy gólos győzelmet aratott a Dunaferr Vasas gárdája a dunaúvárosi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának legutóbbi játéknapján.

Mivel a címvédő Karmacsi Autó és a Dunabiztos Micro mérkőzését későbbre halasztották, így csak egy találkozót rendeztek meg csütörtökön este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának hatodik fordulójában. Ezen a pontvadászatot két győzelemmel és két vereséggel kezdő Dunaferr Vasas lépett pályára az utolsó előtti Szil-Ker Ablak ellen a Lorántffy iskola udvarán található DLSZ Arénában. Az összecsapásnak egyértelműen a Dunaferr volt az esélyese, s Garda Bálinték ennek megfelelően kezdték is a meccset, hiszen sorozatban szerzett öt találattal léptek meg ellenfelüktől, mely csak az első félidő utolsó percében tudott valamit szépíteni az eredményen (1-5).

A térfélcserét követően azonban már csak egy csapat volt a pályán, ugyanis a Vasas tíz gólt lőtt úgy, hogy cserébe egyet sem kapott, így végül kiütéses, 15-1-es sikert aratva lépett fel a tabella harmadik helyére, míg a Szil-Ker Ablak maradt a kilencedik.

Eredmény

Szil-Ker Ablak  1-15
(1-5)
Dunaferr Vasas

Acerbis Osztály állása

1. SZP-Asztalos SE 15 pont,
2. Karmacsi Autó FC 12 pont,
3. Dunaferr Vasas 9 pont,
4. Fejó-Therm Kft. 9 pont,
5. Steelworkers 9 pont,
6. Dunabiztos Micro 9 pont,
7. Siker Ablak 4 pont,
8. Szil-Ker Ablak 1 pont,
9. GBB ZRT 0 pont.

Forrás: Dunaújváros Online

Évszám
Carissa Kupa
XV. Carissa Országos Labdarúgó Kupa
I. Helyezett Dunaferr Vasas, 2017. Dunaújváros