VII. FORDULÓ ACERBIS I. OSZTÁLY 2018. ŐSZ

0
Góllövők
-
2
Góllövők
Kővári László, Márki Dénes
Mérkőzés ideje
Mérkőzés helyszíne
Dunaújváros, Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola
Mérkőzés játékvezetője
Barabás Mihály

46.960613697387, 18.927605290984

Kapus
Cserejátékos
Vezetőedző

A város két nagy múltú gárdája csapott össze ebben a fordulóban. A tét nekünk volt lényegesen nagyobb, hiszen két elvesztett találkozóval a hátunk mögött kellett pályára lépnünk, míg ellenfelünk kedvező helyzetben várta a találkozót, hiszen még pontveszteség nélkül állt.

Ennek megfelelően nagy lendülettel kezdtünk és már a 20. másodpercben két lövést is feljegyezhettünk, de sajnos mindkettő elkerülte a Karmacsi Autó FC kapuját. A folytatásban is főleg a bajnokcsapat kapuja előtt pattogott a labda, de ennek ellenére egy szerencsés lövéssel (szabadrúgást követően a szétnyíló sorfal között elment a labda, majd két lábon is megpattanva jutott a kapunkba) megszerezték a vezetést (0:1).

Természetesen ha lehet még intenzívebben támadtunk, de gólt a szünetig nem sikerült elérnünk. A fordulást követően a játék képe nem változott, azonban egy kontratámadás végén ismét betalált ellenfelünk, így már kétgólos volt a hátrány. (0:2) A játékrész hátralévő részében a szívósan védekező Karmacsi Autó FC meg tudta őrizni kapuját a góltól, így begyűjtötte az igen fontos három pontot.

Bajnoki szezon
Carissa Kupa
XV. Carissa Országos Labdarúgó Kupa
I. Helyezett Dunaferr Vasas, 2017. Dunaújváros