2021 tavaszi VI. forduló

6
Góllövők
Klémán Máté 2 gól
Knausz Tamás
Haász Tamás Bertold
Bánfalvi Balázs
Gál Dániel
4
Góllövők
Rezes János 2 gól
Éliás Zsolt
Fekete Tamás Mihály
Mérkőzés ideje
Mérkőzés helyszíne
Dunaújváros, DLSZ Aréna
Mérkőzés játékvezetője
Nagy Milán

46.960679869336, 18.927659864084

A bajnokság utolsó mérkőzése a mi szempontunkból is és a bajnoki szezon tekintetében is. Ez az egy mérkőzés nem került már csak lejátszásra és a második, a harmadik, illetve a negyedik helyek sorrendjét volt hivatott eldönteni. Győzelem és döntetlen esetén (ennek a számunkra nagyon sok problémát hozó bajnokságnak a végén) az ezüstérmet szerezzük meg. Döntetlennél és SZP-Asztalos győzelemnél, ők a másodikak, mi pedig a harmadikak, viszont ha egy gólnál nagyobb arányban nyerünk, akkor az SZP-Asztalos a negyedik és a Fejó-Therm nevető harmadikként, valóban nevető harmadik...

Ezek voltak az előzmények és természetesen újra az, hogy rengeteg a sérültünk így megint igen tartalékos felállásban kellett pályára lépnünk, ráadásul két játékosunk is sérülten vállalta a játékot.

Lássuk mi történt!

Már az első percben sikerült megszereznünk a vezetést Knausz Tamás szemfülességének köszönhetően. (1:0) Egy közel negyedórás gólcsendet követően (ebben az időszakban felváltva voltak veszélyben a kapuk) Haász Tamás Bertold talált a kapuba (2:0), majd a félidő hajrájában Bánfalvi Balázs is gólt szerzett így megnyugtató volt a különbség a szünetben. (3:0) Fordulás után tovább sikerült növelni az előnyt, Klémán Máté nagyszerű góljával (4:0). A félidő derekán két alkalommal is sikerült válaszolnia az SZP-Asztalos együttesének (4:1, 4:2), így egy kicsit szorosabbá vált a mérkőzés. A hajrában egy kicsit elfáradtunk, bár szereztünk két újabb gólt (Gál Dániel 5:2, Klémán Máté 6:2), így az utolsó percben még két gyors góllal (6:3, 6:4) sikerült kozmetikáznia az eredményen ellenfelünknek. Győzelmünk ízonban így is magabiztosnak mondható.

A csapat ezüstérmet szerzett a bajnokságban és az ezüstcipő (Bánfalvi Balázs 14 gól), valamint a bronzcipő is (Fischer Zsigmond Lóránt 13 gól) hozzánk került.

Gratulálunk a csapatnak!

Bajnoki szezon
Carissa Kupa
XV. Carissa Országos Labdarúgó Kupa
I. Helyezett Dunaferr Vasas, 2017. Dunaújváros