A Karmacsi nyerte a rangadót a Vasas ellen

Karmacsi Autó vs Dunaferr Vasas focimeccs

Továbbra is hibátlanul áll a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában a címvédő Karmacsi Autó együttese.

Két mérkőzéssel folytatódott, s fejeződött is be egyben csütörtökön este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának hetedikfordulója. A DLSZ Arénában megrendezett összecsapásokon először az ötödik Dunabiztos Micro és a hetedik Siker Ablak együttesei mérték össze erejüket. A találkozó nem hozott azonban túl nagy küzdelmet, mert a Dunabiztos már az első felvonás végén 5-1-re vezetett, majd a fordulás után újabb három gólt szerezve húzott el még jobban vetélytársától, s bár a hajrában kissé "magához tért" a Siker Ablak is, az utolsó tíz percben lőtt három gólja maximum az eredmény kozmetikázásra volt elég. A meccset ugyanis nagyon simán, 10-4-re a Dunabiztos nyerte, mely fel is jött a tabella negyedik helyére.

A városi kispályás labdarúgó bajnokság elit osztályában évek óta a legnagyobb rangadónak számít a Karmacsi Autó és a Dunaferr Vasas összecsapása, s bár utóbbi nem éppen úgy szerepel idén, ahogy azt többen elvárnák a csapattól, ettől még parázs csatára számíthattak azok, akik kilátogattak a két gárda tegnap esti mérkőzésére. Mely óriási küzdelmet, de mindössze kettő gólt hozott, s mivel ezeket Kővári László és Márki Dénes révén a Karmacsi érte el, így a bajnoki címvédő idei ötödik meccsét is megnyerve tapad a listavezető SZP-Asztalos gárdájára, míg a Dunaferr visszacsúszott a tabella ötödik helyére.

Eredmény

Dunabiztos Micro 10 - 4 Siker Ablak
Dunaferr Vasas 0 - 2 Karmacsi Autó

Az Acerbis Osztály állása a 7. forduló után:

1. SZP-Asztalos SE 18 pont,
2. Karmacsi Autó FC 15 pont,
3. Fejó-Therm Kft. 12 pont,
4. Dunabiztos Micro 12 pont,
5. Dunaferr Vasas 9 pont,
6. Steelworkers 9 pont,
7. Siker Ablak 4 pont,
8. Szil-Ker Ablak 1 pont,
9. GBB ZRT 0 pont.

Videófilm
Évszám
Carissa Kupa
XV. Carissa Országos Labdarúgó Kupa
I. Helyezett Dunaferr Vasas, 2017. Dunaújváros