IX. Ádám Anita, X. Héger Ádám és V. Komáromi Ádám Emléktorna

IX. Ádám Anita, X. Héger Ádám és V. Komáromi Ádám Emléktorna (Rácalmás Sportcsarnok 2022. 10. 31.)

Tizedik éve emlékezünk Héger Ádámra, kilencedik éve Ádám Anitára és immár 5 éve hagyott itt bennünket Komáromi Ádám. Egy emléktorna hangulata, attitűdje semmihez sem hasonlítható, az pedig, hogy ezen a napon mindig három barátunkra gondolva sportolunk, gyújtunk gyertyát és emlékezünk meghatóan egyedülálló talán az egész országban nincs ilyen rendezvény. A CARISSA Sportegyesület természetesen már a legelső alkalommal a torna mellé állt és támogatóként valamint a rendezésben, lebonyolításban tevékeny részt vállalva jelen van ezen a csodálatos eseményen.

A halottak napjához kapcsolt kupán közel 200 játékos vett részt és felemelő érzés volt a családokkal barátokkal együtt emlékezni az egykori sportolókra.

A lebonyolítás a hölgyeknél 5 csapat részvételével körmérkőzéses formában történt. A győztes végül a Dunaújváros PASE-Sárkeresztes szuperformáció lett és nagyon fontos tudnivaló, hogy ez az eredmény a bajnoki tabellába is beszámításra kerül.

A férfiaknál a már ismert és megszokott forgatókönyv szerint haladtunk. Nyolc csapat két négyes csoportban kezdte meg a küzdelmeket. A csoportok erősorrendje kora délutánra kialakult, így jöhettek a helyosztók és az elődöntők. Izgalmas végletekig kiélezett csaták után végül létrejött az a döntő, amire még nem került sor ez idáig, ugyanis a „Héger Ádám és Barátai” formáció a „Komáromi Ádám és Barátai” elnevezésű csapattal küzdhetett meg az elsőségért. Végül egy gól döntött és Héger Ádám egykori osztálytársai, barátai emelhették magasra a trófeát.

Természetesen számtalan különdíj is gazdára talált mindkét kategóriában.

A felejthetetlen hangulat a felejthetetlen játékostársak mindig örök emlékként maradnak meg bennünk. Ezúttal sem volt másképp és jövőre is erre készülünk…

Videófilm
Carissa Kupa
XV. Carissa Országos Labdarúgó Kupa
I. Helyezett Dunaferr Vasas, 2017. Dunaújváros