IV. Duna FIFA E-Sport Kupa rendezvény támogatása

Fifa Playstation Foci Kupa Dunaújvárosban

A IV. Duna FIFA E-Sport Kupa sikeresen lezajlott szombaton a dunaújvárosi Szöglet Sport bárban. Mondhatni, hogy a mostani mezőny volt az eddigi legerősebb, hiszen felkészült játékosok érkeztek Dunaújvárosból és vidékről is. Ezt jól bizonyítja, hogy a korábbi döntős versenyző már a negyeddöntőben búcsúzott a tornától. Kiélezett, szoros mérkőzések voltak mindvégig, több alkalommal döntött 1-1 gól a továbbjutásról. Rendkívül izgalmasan alakult az elődöntők párosítása és ennek megfelelően nagyszerű csaták alakultak ki a konzolok előtt.

A hangulat remek volt a Szöglet Bárban, hiszen egyre többen jöttek szurkolni vagy csak éppen benéztek és természetesen „ott ragadtak” látva a kiélezett, küzdelmes meccseket. A bronzmérkőzésen egyetlen gól született, viszont a mindent eldöntő csatában, a döntő mérkőzésen 4-1-es végeredmény alakult ki, igaz itt is sokáig nagyon szoros volt az állás. Innen is gratulálunk Horváth Bencének, aki az I. hely mellett a gólkirályi címet is bezsebelte, igaz holtverseny alakult ki a megtisztelő címért, de holtverseny esetén a jobb gólkülönbség dönt, így Bence érdemelte ki a különdíjat. Minden díjazottnak külön gratulálunk, hiszen remek teljesítménnyel rukkoltak elő. Következő rendezvényünk már páros verseny lesz, amire várjuk az összeszokott csapatokat, hogy megmutassák tudásukat a FIFA E-Sport Kupán!

 

E-Sport Playstation játékosok
Kovács Krisztián Duna FIFA E-Sport főszervező

Fantasztikus volt a IV. Duna FIFA E-Sport Kupa, hiszen a visszajáró játékosokon kívül újabb igazi jó játékosok érkeztek hozzánk és mérettették meg magukat a kupa alkalmával. Játék közben barátságok alakultak ki a résztvevők között és egy-egy csata után megbeszélték a mérkőzés menetét. Gratulálok a legjobbaknak, akik ma dobogóra állhattak és a különdíjasoknak is, akik eredményükkel, hozzáállásukkal kiérdemelték az elismerést.

Természetesen köszönjük Tóth Zoltánnak "Tökinek", hogy már 3. alkalommal biztosította a helyszínt a Szöglet Sport Bárban, és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy lát fantáziát az E-Sport világában, illetve a többi támogatóknak is, az Aranyhordó Étterem és Pálinkaháznak, valamint a Sega Shopnak és végül, de nem utolsó sorban az Mprintnek és a Carissa Sportegyesületnek, hogy színesebbé teszik a rendezvényt. Hamarosan megrendezésre kerül az első páros verseny is, amin 8 csapatnak a jelentkezését tudjuk elfogadni. Legyetek résen, mert nagyon hamar be fognak telni a helyek! Várunk benneteket!

Horváth Bence a IV. Duna FIFA E-Sport Kupa aranyérmese és gólkirálya

Legelőször is szeretném megköszönni a lehetőséget a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek és a két főszervezőnek, Kovács Arnoldnak, Kovács Krisztiánnak, valamint a Szöglet Sportbárnak, hogy egy ilyen színvonalas és jól szervezett FIFA versenyen vehettem részt Dunaújvárosban! Nagyon jól felkészült és kemény ellenfeleim voltak a torna során és emellett szeretnék minden egyes ellenfelemnek/résztvevőnek is gratulálni, mert nagyszerű (és sokgólos) párharcok voltak a verseny alatt. Mivel Budapestről jöttem, a torna megnyerése mellett annak is nagyon örültem, hogy sikerült találkoznom a Pro Club-os csapattársaimmal és személyesen is megismertem őket. Remélem a jövőben is lesz hasonló torna, amire tudok majd jelentkezni!

Horváth Bence
Carissa Kupa
XV. Carissa Országos Labdarúgó Kupa
I. Helyezett Dunaferr Vasas, 2017. Dunaújváros