Dunaferr IFI Kupa 2009.

Dunaferr Vasas csapatkép

Címvédőként vettünk részt a 2009-es Dunaferr Kupán. A hat csapatos csoportokból az első két helyezett gárda jutott tovább. Csoportmérkőzéseinken magabiztos játékkal mind az öt ellenfelünket legyőzve, mindössze egy (!) gólt kapva 11 gólt lőve, jutottunk a legjobb négy csapat közé.

Mérkőzéseink a csoportban

DVSZ - Kékosztriga 2-0  (Góllövőink: Tóth I, Goór F.)

DVSZ - Meleghengermű 1-0 (Góllövőnk: Horváth Cs.)

DVSZ - Dutrade 3-0  (Góllövőink: Tóth I. (2), Szabó J.)

DVSZ - Dunamount  4-1 (Góllövőink: Tóth I. (2), Goór F, Bolygó S.)

DVSZ - Power villany-ászok 1-0 (Góllövőnk : Goór F.)

A legjobb négy között - a döntőbe jutásért - megismétlődött a tavalyi döntő. Sajnos a gólkirályi címre is esélyes Tóth Imre, a mérkőzés elején megsérült és nem tudta folytatni a játékot . Az is nehezítette a dolgunkat, hogy a csoportmérkőzéseken remeklő Halász Péternek pedig be kellett mennie a munkahelyére. Azonban a csapat erejét mutatta, hogy így is sikerült legyőznünk (igaz "csak" büntetőkkel) a végső győzelemre is esélyes ellenfelünket.

DVSZ - Ász Róma 0-0

Büntetőkkel: 3-2 (a heteseket berúgta : Horváth Cs., Sümegi M., Goór F.)

A döntőben a városi bajnok Karmacsi Autó csapatából megerősített Dunaferr Tűzoltók vártak ránk. A több sebből vérző csapatunk (erre a mérkőzésre erősítésnek befutott vidékről Csanaki Sándor) hatalmas csatában maradt alul, minimális különbséggel.

DVSZ - Dunaferr Tűzoltók 1-2

(Gólszerzőnk: Goór F.)

Végeredmény

  1. Dunaferr Tűzoltók
  2. Dunaferr Vasas Szakszervezet
  3. Power villany-ászok
  4. Ász Róma

A legjobb kapus címet, remeklő kapusunk, Kéri Zoltán kapta. Az 5 csoportmeccsen ő védett, a döntő két mérkőzésén Radványi Áron állt a kapunkban, aki szintén jól teljesített. Csapatunk 12 gólt lőtt és 3-at kapott. A hét mérkőzésünkből, hatot megnyertünk. (egyet büntetőkkel)

Gratulálunk a szerepléshez, Szép volt fiúk!

Évszám
Carissa Kupa
XV. Carissa Országos Labdarúgó Kupa
I. Helyezett Dunaferr Vasas, 2017. Dunaújváros