A CARISSA Defibrillátorok karbantartása

A jótékony céllal felajánlott életmentő készülékek karbantartását elvégeztük

(Dunaújváros, 2022. december 07.)

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, a Carissa Sportegyesület és a Carissa Kupa támogatói 2015-ben a Carissa Kupa Jótékonysági akciójának eredményeképpen vásároltak 2 Defibrillátor LifePak 100 életmentő készüléket Dunaújvárosnak, melyet a Dunaújvárosi Egyetem portáján valamint a Dunaújváros Sportcsarnok aulájában helyeztek ki a szervezet vezetői. Ennek kapcsán vállaltuk, hogy az életmentő készülékeknek az évente kötelező időszakos felülvizsgálatának lebonyolítását végrehajtjuk. Ezt idén (december 7-én) is megtettük Nagy Zsuzsa és Balla Csaba közreműködésével. 

A hirtelen szívhalál túlélési esélyét jelentősen meglehet növelni, amennyiben időben érkezik a segítség. Ezt a célt szolgálja a mindenki által is hozzáférhető defibrillátor.  A Carissa Sportegyesület mindig szívügyének tekintette az egészséges életmód támogatását. Örömmel vesz részt minden ilyen, vagy ehhez hasonló kezdeményezésben. 

Megjegyzés: A szövetség tulajdonában lévő további 1 db készülék teljes körű javítását 2021-ben a Bronz Kávézó tulajdonosa Kovács Zoltán  átvállalta.

Carissa Kupa
XV. Carissa Országos Labdarúgó Kupa
I. Helyezett Dunaferr Vasas, 2017. Dunaújváros