AA Mozgásstúdió Amatőr Női Kispályás Labdarúgó Torna

Újra a lányoké volt a főszerep június 5-én. A hölgyek rendhagyó módon a DLSZ Arénát vették birtokba, ahol a délelőtt folyamán folytathatták pontgyűjtő vadászatukat. A helyi és környékbeli csapatok mellett bajnokságunk második fordulójában a kiskunhalasi és a szekszárdi gárda színesítette a játékot. A torna kezdetén csak kisebb, apróbb hibákkal tudtak egymáson felülkerekedni a lányok, viszont a nagy hőségben a fokozott hangulat a pályán is érzékelhetővé vált. Így izgalmas találkozókból ezúttal sem volt hiány, ahogy ezt az eredmények is mutatják. Nagyszerű csapattal érkezett Micskó Márk és Kágyi István (Szekszárdi UFC), akik joggal lehetnek büszkék növendékeikre, hiszen nem csak a tornát nyerték meg, hanem náluk landolt a legjobb játékos, és a gólkirálynőnek járó díj is. A fiatalok hatalmas fölénnyel, 24 rúgott góllal, és összesen 2 kapott góllal nyerték meg a kupát, a második helyen a Dunaújváros PASE végzett, a dobogó harmadik helyét pedig a Sárkeresztes foglalhatta el. Gratulálunk a résztvevő hölgyeknek, a csapatvezetőiknek és a győzteseknek! Június 26-án, Baracson találkozunk, ahol a Markó Lajos Kispályás Labdarúgó Bajnokság zárórordulója lesz!

Micskó Márk a Szekszárdi UFC vezetője: Gratulálunk a Lányoknak Kágyi Pista barátommal, hiszen jól játszottak, olykor látványos helyzetekkel színesítették a játékot, és megérdemelték hozták el az első helyet Dunaújvárosból. Nagyszerű torna volt, erős csapatokkal, gratulálok a szervezőknek is a lebonyolításhoz! Köszönjük a meghívást, mindenkinek jó pihenést kívánunk a nyárra!

Tóth Imre a DLSZ elnökségi tagja és a Carissa SE elnöke: A Carissa Sportegyesület és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség rendkívül fontosnak tartja a női labdarúgás népszerűsítését a hölgyek versenyeztetését. Immár évtizedes múltra tekint vissza a Dunaújvárosi Női Bajnokság és annak ellenére, hogy a versenyrendszer több alkalommal átalakításra került elmondható, hogy minden változtatás azt a célt szolgálta, hogy a női labdarúgók, jobb színvonalasabb rendezvényeken tudjanak szerepelni és nem utolsó sorban minél nagyobb számban tudjanak részt venni ezeken a megmérettetéseken. Természetesen a most megrendezésre kerülő AA Mozgásstúdió Kupa eredményei is bekerülnek a bajnoki pontszámításba, és hamarosan végső győztest fogunk hirdetni. A záróforduló előtt még számtalan érdemi kérdés megválaszolásra vár, ezért nagy izgalmak várhatóak június 26-án a baracsi sporttelepen.

Nagy Milán a DLSZ Játékvezetői Bizottság elnöke: Igazi futball időben került megrendezésre az elmúlt hétvégén az AA Mozgásstúdió női torna a gyönyörűen felújított DLSZ Arénában. Rendkívül sportszerű csapatok, közöttük válogatott játékosok, izgalmas, remek megoldásokkal fűszerezett mérkőzéseket játszottak egymás ellen hibátlan rendezés mellett. Öröm volt játékot vezetni a hölgyeknek, hiszen sportszerűen játszottak a torna során. Gratulálok a dobogós csapatoknak és a különdíjasoknak!

Bánfalvi Balázs a Sárkeresztes vezetője: Második alkalommal érkeztünk Dunaújvárosba, ahol ismét remek mezőny gyűlt össze. Az első tornán szerzett aranyérmünk után most is szerettünk volna dobogóra kerülni és ezzel életben tartani az esélyeinket a végső győzelemre. A pandémia alatt sajnos nem volt alkalmunk együtt mozogni, ami az első két meccsünkön talán látható is volt, de nem vonnék semmit ellenfeleink érdemeiből, akik teljesen megérdemelten győztek. Külön öröm, hogy a Szekszárd csapata is csatlakozott, mert velük tovább erősdödött a mezőny és ez minket is arra sarkall, hogy még jobbak legyünk. Összességében Mihalkó Erával elégedettek vagyunk a bronzéremmel, de ami a legfontosabb, hogy az egész nap jó hangulatban telt, mert minket leginkább ez jellemez. Ezúton szeretném megköszönni Tóth Imi és Petrás Gábor barátaimnak a remek szervezést és a támogatóknak a rengeteg különdíjat és ajándékot. Találkozunk Baracson a záró fordulóban!

Nagy Gábor a Baracs SE női csapat vezetője: Először is köszönjük a szervezést! Az újra indult foci életben külön öröm, hogy a női labdarúgásról sem feledkezett meg a DLSZ. Mindig örömmel veszünk részt ezeken a tornákon, Baracs Női foci előző sikerei miatt egyfajta kellemes elvárás is ez. Sérültjeink hiányával küzdve is sikerült az elején szoros mérkőzéseket játszanunk, aztán fejet kellett hajtanunk az ezúttal nagyobb játékerőt képviselő csapatoknak. Kapusunk a mai nap remekelt, de sajnos ezúttal nem sikerült a dobogós helyek egyikét sem elcsípni, ennek ellenére a lányok sportszerűen viselték a vereséget is, mind egymással, mind az ellenfelekkel szemben. Gratulálunk Szekszárd csapatának, és a szervezőknek a színvonalért, továbbá köszönjük a bíró sporttársak munkáját is!

Domján Boglárka a DLSZ+ díj tulajdonosa: Ismét egy nagyon jó tornán vehettünk részt, amin izgalmas mérkőzéseket játszottunk. Sajnos Gyuri bácsi a nap folyamán nem vett részt velünk, de a reggeli megbeszélésünk után azt szerette volna, hogy dobogós helyen végezzünk, ami sikerült is. Köszönjük a szervezést a Női Bizottságnak és a Dlsz többi tagjának! Nagy izgalommal várjuk a következő fordulót is! Külön köszönöm, hogy a sok tehetséges játékos közül én kaphattam meg a Dlsz+ díjat! Gratulálok a csapatoknak és a különdíjazottaknak!

Ecsődi – Pető Anita (AA Mozgásstúdió és BÁZIS üzletvezetője): 2020. június 3-i nyitásunk óta partneri kapcsolatban vagyunk a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetséggel, akiknek a célja a sportolás, a rekreációs sportolási lehetőségek biztosítása, egészséges életmódra nevelés. Az AA Mozgásstúdió és BÁZIS kiegészíti a DLSZ ezen törekvéseit, mivel a  sportsérülések megelőzésére, prevenciójára és szakszerű rehabilitációjára helyezi a hangsúlyt. Támogatóként az elmúlt egy évben már több alkalommal is jelen voltunk a DLSZ által rendezett sporteseményeken. A nyitást követően 2020. június 6-án a VI. Nemzeti Kupán majd a 2021. július 11-én megrendezett I. Acerbis Nyári Kupa Bakos Zsolt emléktornán is képviseltettük magunkat. Természetesen a VII. Ádám Anita Emléktornán is pályára léptünk a Gálamérkőzésen, Virág Vivien masszőrünk és jómagam a Retro csapat játékosaiként. Az AA Mozgás stúdió és Bázis csapata az élsport világából jött, van aki kézilabdázott, úszott, illetve focizott. Így saját tapasztalatainkból tudjuk mennyire fontos a rehabilitáció és prevenció! A csapat tagjai több éves személyes kapcsolat, barátság és pár hónapos egyeztetést követően döntöttek úgy, hogy létrehoznak egy olyan helyet, ahol bárki találkozhat, megismerheti és igénybe veheti az alábbi szolgáltatásainkat: - sport rehabilitáció,- korrekciós gerinctorna,- egyéni képzés,- erőnlét fejlesztés,- stabilizáció,- modern mobilizációs, program,- funkcionális fascia tréning,- flossing terápia,- kinesiology tape,- mozgásszervi állapotfelmérés,- gyógy-, és sport masszázs.

Mit jelent számunka az a AA Mozgás stúdió és Bázis? Kecskeméti Andrea (gyógytestnevelő) szavait idézve: "Az AA Mozgásstúdió az a hely, ahol mindenkinek segítünk, hogy a mindennapi mozgás, sportolás gazdaságosabb, eredményesebb lehessen." míg Ferling Bernadett ( trénerünk) mottója: Cél -  Munka - Győzelem

A Június 5-én megrendezésre kerülő AA Mozgásstúdió női foci kupa kiemelten fontos számunkra és nem mellesleg, ezen rendezvénnyel ünnepeljük Stúdiónk 1. születésnapját! Ez alkalomból szeretnénk másokat is megajándékozni, így a torna támogatójaként a különdíjas játékosokat meglepjük Stúdiónk kínálatából.

Kovács Melánia a Carissa díj tulajdonosa: Örülök neki, illetve egyúttal köszönöm szépen, hogy ebben a vírus helyzetben sikerült a szervezőknek megrendezni a mai tornát a DLSZ arénában. Nagyon megtisztelő, hogy én kaptam meg a DLSZ Női Bajnokság Carissa külön díját, ez további erőt és lendületet ad majd nekem a következő tornákhoz. Hálás vagyok, a csapatomnak a támogatásukért és a bizalmukért is, mert nélkülük nem kaphattam volna ma meg. Igyekeztem, segíteni őket amiben csak tudtam. A torna elején jól is indultunk, szoros meccseket tudtunk játszani, a következő mérkőzéseken már nehezebb dolgunk volt, hiszen nem teljes létszámmal voltunk jelen. A tűző nap és a meleg sem könnyítette meg a dolgunkat, a végére már sajnos nem mindig sikerült felvennünk az ellenféllel a lépést, de mindenki igyekezett oda tenni magát. Összeségében én nagyon jól éreztem magam a mai napon. A csapattársaim támogattak, segítettek, egymásért játszottunk, azt viszont sajnálom, hogy nem sikerült egy dobogós helyet megszereznünk. Gratulálok és további sok sikert kívánok a többi csapatnak és különdíjas játékosoknak is!

Dénes Nikolett a női kupa főszervezője: Nagy örömmel tölt el, hogy a korlátozások enyhítésével ismét lehetőségünk nyílt arra, hogy megszervezhessük ezt a színvonalas tornát a megújult DLSZ Arénában. A lányoknak ismét sikerült bebizonyítani, hogy igenis helyük van a pályán és egy igazán izgalmas tornát tudhatunk magunk mögött. Szeretném megköszönni az AA Mozgásstúdió és BÁZIS-nak, hogy támogatta kupánkat és ajándékaival tovább emelte a nap kiválóságát. Izgalommal várom a bajnokság következő fordulóját, addig is eredményes felkészülést kívánok a csapatoknak!

 

AA MOZGÁSSTÚDIÓ AMATŐR KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA 2021
KÖRMÉRKŐZÉSEK
09:00 DUNAÚJVÁROS PASE  3 - 0  MEZŐFALVA MEDOSZ SE
09:20 SÁRKERESZTES  6 - 0  BARACS SE
09:40 SZEKSZÁRDI UFC  5 - 0  KISKUNHALAS
10:00 MEZŐFALVA MEDOSZ SE  0 - 3  SÁRKERESZTES
10:20 DUNAÚJVÁROS PASE  0 - 6  SZEKSZÁRDI UFC
10:40 BARACS SE  3 - 0  KISKUNHALAS
11:00 SÁRKERESZTES  2 - 5  DUNAÚJVÁROS PASE
11:20 MEZŐFALVA MEDOSZ SE  0 - 3  KISKUNHALAS
11:40 BARACS SE  1 - 8  SZEKSZÁRDI UFC
12:00 KISKUNHALAS  1 - 5  SÁRKERESZTES
12:20 BARACS SE  3 - 0  MEZŐFALVA MEDOSZ SE
12:40 DUNAÚJVÁROS PASE  2 - 0  KISKUNHALAS
13:00 SZEKSZÁRDI UFC  3 - 1  SÁRKERESZTES
13:20 DUNAÚJVÁROS PASE  1 - 0  BARACS SE
13:40 MEZŐFALVA MEDOSZ SE  0 - 3  SZEKSZÁRDI UFC

 

 

A NŐI MEZŐNY VÉGEREDMÉNYE
HELY CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.  SZEKSZÁRDI UFC  5 5 0 0 24 - 2 15
2.  DUNAÚJVÁROS PASE 5 4 0 1 8 - 8 12
3.  SÁRKERESZTES 5 3 0 2 14 - 9 9
4.  BARACS SE 5 2 0 2 4 - 15 6
5.  KISKUNHALAS 5 1 0 4 1 - 15 3
6.  MEZŐFALVA MEDOSZ SE 5 0 0 5 0 - 15 0
Címke
Carissa Kupa
XV. Carissa Országos Labdarúgó Kupa
I. Helyezett Dunaferr Vasas, 2017. Dunaújváros