Carissa Kávé szeretettel!

Közel kétszáz adag kávéval lepte meg a kórház dolgozóit a Carissa Virágüzletek tulajdonosa, Arth Imre, valamint a Carissa Sportegyesület vezetése.

A jó szándék ezúttal kávé formájában érkezett az egészségügyiekhez. A Carissa népszerű tűzpiros kis kávés kocsija ezúttal (természetesen engedéllyel) a kórház területén parkolt le és finom kávét, capuccinót biztosított a nagyszerű és hősies munkát végző ápolók, orvosok, szakszemélyzet számára. A fiúk délelőtt tíztől délután kettő óráig osztották a finom nedűt és a közel kétszáz adag frissítő koffeinnek láthatóan nagyon örültek a kórházi dolgozók. Kávézás közben a feszített munkatempó is egy kicsit lazulhatott, s egy-egy rövid beszélgetés ideje alatt kiderült, hogy minden segítség jól jön ebben a nehéz helyzetben.

A vártnál is jóval nagyobb sikerre való tekintettel Arth Imre és Tóth Imre úgy döntött, hogy megismétlik ezt az akciót és a keddi kávézást követni fogja egy csütörtöki és egy jövő hét keddi és pénteki is, ahova úgyszintén szeretettel várják a nagyszerű szakembereket. "A kávés kiskocsit már sokan ismerhetik, hiszen rendezvényeken, vásárokon gyakran felbukkan, ezúttal azonban segíteni érkezett a kis piros jármű és rendkívül boldogok vagyunk, ha csak egy kicsit is, de tudtunk hozzátenni ahhoz az erőfeszítéshez, ami most kórházunkban és az országban zajlik" – árulta el Arth Imre ötletgazda és Tóth Imre a Carissa SE elnöke.

https://dunaujvaros.com/hirek/202004/carissa_kave_szeretettel

https://www.duol.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/kezdemenyezesuk-nem-a-problemakrol-szol-hanem-a-goz-kiengedeserol-3587854/

Carissa Kupa
XV. Carissa Országos Labdarúgó Kupa
I. Helyezett Dunaferr Vasas, 2017. Dunaújváros