Csodakarácsony....

A Karácsony Mindenkié! (Dunaújváros 2022. december 24.)

Az év záró eseménye egy csodálatos jótékony akció volt. „A Karácsony Mindenkié!” címet kapó program keretében öt igen nehéz sorsú család Karácsonyát igyekeztünk megszépíteni. Az Útkeresés Segítő Szolgálat munkatársaival együttműködve karácsonyfa, ajándékok, ételek és rengeteg meglepetés várt ezekre a gyermekekre és szülőkre. December 22-én került sor a Karácsonyfa átadására. A fa természetesen talppal (belefaragva) és több doboz dísszel és szaloncukorral érkezett. December 24-re ezt feldíszíthették, mi pedig érkeztünk halászlével, majd a sültes tálakkal, a bejglikkel, a kalácsokkal és rengeteg ajándékkal.

Úgy gondoljuk, hogy a Carissa Sportegyesület idén is mindent megtett annak érdekében, hogy a társadalmi kötődéseket, elköteleződéseket erősítse... munkatársaink ha kell mosolyt fakasszanak, ha kell segítsenek, ha szükséges együtt érezzenek. Tevékenységünket hasonló módon folytatjuk jövőre.

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

Néha, amikor változást akarunk elérni, vagy meg szeretnénk csinálni valamit, beleesünk abba a csapdába, hogy mindent tökéletesnek szeretnénk, és ezért várunk. Várunk, míg majd több időnk lesz (…) vagy megteremtjük az anyagi biztonságot, hogy elkezdjünk adni. De nincs idő várni. (...) Akkor vagyunk a legjobbak, ha együtt mozgunk. Egy család vagyunk. Egy nagy embercsalád. Nincs egy perc vesztegetni való időnk sem.”

(Maggie Doyne)

Carissa Kupa
XV. Carissa Országos Labdarúgó Kupa
I. Helyezett Dunaferr Vasas, 2017. Dunaújváros