XVIII. CARISSA KUPA

Nagykorú lett a Carissa Kupa!

És ez mit jelent? Nagyobb a felelősség, nagyobb az elvárás, a tenni és a megfelelni akarás! 

Pedig az elmúlt 17 évben sem volt alacsony szinten mindez. A szervezők a kezdetektől arra törekedtek, hogy a kupa három napján remekül érezze magát minden résztvevő. Fontos volt, hogy akár a sportolók, akár a vendégek maradandó élményekkel távozzanak.

Az idei évben 2020. január 10 - 11 - 12 - én került megrendezésre a XVIII. Carissa Kupa.

17 év mennyi - mennyi lelkes mérkőzés, sztárfellépő, híres vendég szórakoztatta a közönséget. A kupa iránti érdeklődés már nemzetközi szintet ért el. Évek óta jelentkeznek határon túli magyar csapatok, Horvátországból, Erdélyből, Kárpátaljáról.

Már haza várjuk őket, és ők már hazajönnek hozzánk. Ne felejtsük el, hogy a Carissa Kupa bevétele mindig egy jótékony cél támogatására irányul. Az idei évben a Szent Pantaleon Kórház Neurológiai Osztályát kívántuk támogatni stroke jelző készülékek vásárlásával. Mindenkit aki a kupán bármilyen céllal megjelent a jószándék vezérelt, hiszen tudta, hogy segít. Támogatók felajánlásai, tombola bevétel, nevezési díjak, Carissa termékek bevétele és sorolhatnám még, hogy mi minden, pici és nagyobb adomány egyaránt hozzájárult,  hogy a Neurológiai Osztály főorvosa Dr. Kercsó Anca részére 1.500.000,- Ft. -ot adhassunk át. Személyes boldogság volt számunkra látni a két helyszín teltházas lelátóit, hallani a szűnni nem akaró tapsot Kollányi Zsuzsi, a Qantum XXL műsora után. De a nagykorúvá vált rendezvény talán legszebb ajándéka azon sztársportolóink, olimpikonjaink részvétele volt, akik a mieink Dunaújváros neveltjei, különböző sportágakban. Nem okoztunk nekik csalódást szeretett közönségük egy dugig megtelt csaknokban, felállva éljenezte őket.

Ők mondtak köszönetet, hogy itt lehettek!

Orsó - Ferling Bernadett EHF Kupa győztes kézilabdázónk így fogalmazott: "Nem gondoltam volna, hogy mégegyszer tetház előtt léphetek pályára Dunaújvárosban! Köszönöm nektek! " Hát mi köszönjük! Ezért dolgozunk, ezért igyekszünk mindent megtenni, hogy a zárórendezvényen mindenki elégedetten, boldogan, szép emlékekkel gyarapodva mondhassa, hogy jövőre újra eljövünk, mert "ez az ország legjobban szervezett kispályás labdarúgóbajnoksága!" Mi ott leszünk és várunk benneteket! Mert segíteni jó!

https://carissacup.hu/

https://dunaujvaros.com/hirek/201912/segitseg_a_korhaznak

https://dunaujvaros.com/hirek/201912/fantasztikus_karacsonyi_csoda

https://dunaujvaros.com/hirek/202001/rajtra_keszen

https://dunaujvaros.com/hirek/202001/veradas_a_carissa_kupan_mindenkit_varnak

https://dunaujvaros.com/hirek/202001/hazai_siker_a_carissa_kupan

https://dunaujvaros.com/hirek/202001/mindenkit_megmozgat_a_dlsz

https://dunaujvaros.com/hirek/202003/celba_ert_a_jotekonysag

https://www.youtube.com/watch?v=UIyWVQL3YO8

https://www.youtube.com/watch?v=OY8383Lt9oA

https://carissacup.hu/videotar?page=0

Videófilm
Carissa Kupa
XV. Carissa Országos Labdarúgó Kupa
I. Helyezett Dunaferr Vasas, 2017. Dunaújváros