Dunaferr Kispályás Labdarúgó Csapat

A Dunaferr Vasas focicsapat 1997-ben alakult meg a DWA Kft. támogatásával és 10 éven keresztül ezen a néven szerepelt a dunaújvárosi kispályás labdarúgó bajnokságban. A DWA Kft. 2007-ben történő megszűnését követően, 2008 - tól, a Dunaferr Vasas Szakszervezet lett a fő patrónusunk, majd nagyszerű eredményeinknek köszönhetően több támogató is csatlakozott hozzánk.

Támogatja és segíti csapatunkat Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata, az ISD DUNAFERR Zrt., az E-ELEKTRA Zrt. a Carissa Virágüzletek, a DUTRADE Zrt., a RING BNP Kft, az ORINOCO 2002 Kft, a Corso Étterem és Söröző, a Kiskohász Vendéglő, Almási Szalon és rengeteg magánszemély, amit ezúton is köszönünk. Az "A" csoportban immár 2000 óta próbálunk helytállni. A 2013/2014-es bajnoki idényben - történetünk során első alkalommal - sikerült megnyernünk a bajnokságot, amit a 2014/2015-ös idényben megvédtünk. Emellett természetesen számos torna- és kupasikernek örülhettünk. Nagyon fontos, hogy támogatóinkat magas színvonalon képviseljük, valamint rendezvényeink és jótékony kezdeményezéseink sikeresek legyenek.

A csapat színe: piros - kék - fehér
A csapat célja: dobogós hely megszerzése az idei (2021/2022-es) bajnokságban, valamint magas színvonalon képviselni céges és egyéb rendezvényeken a támogatókat.

Csapatvezető:

Tóth Imre
Telefon: + 36-20-974-2230
E-mail: dujvimre@gmail.com

Bolygó Sándor
E-mail: sbolygo@freemail.hu

Videófilm
Carissa Kupa
XV. Carissa Országos Labdarúgó Kupa
I. Helyezett Dunaferr Vasas, 2017. Dunaújváros