CARISSA SE Magyarország 2024

Egyesületünk Társadalmi Felelősségvállalása:

Szívünk a Közösségért és a Sportért

Carissa SE

Egyesületünk elkötelezett abban, hogy pozitív változásokat hozzon a régióban és országos szinten is. Célunk, hogy jelen legyünk mind a sport, mind a társadalmi felelősségvállalás területén.

Carissa Defibrilátor

Hiszünk abban, hogy így hozzáadott értéket teremthetünk a közösségek számára.

Carissa SE

A Tűzoltó utcai gyermekklinika támogatása kiemelt szerepet kap céljaink között. A gyermekklinika segítése mellett fontosnak tartjuk a városi futások szervezését, az állatmenhelyek támogatását, valamint különböző sportesemények rendezését. Ezek mind olyan kezdeményezések, amelyekkel aktívan részt vállalunk a társadalmi eseményekben és elősegítjük a közösségek összetartását.

Tűzoltó utca

A jótékonysági tevékenységeink közé soroljuk az ovi focit, a hajléktalanok étkeztetését, a szemétszedési akciókat, valamint a kispályás labdarúgó emléktornákat. Ezek a programok nem csupán sportesemények, hanem olyan kezdeményezések is, amelyek segítik a rászorulókat és elősegítik a környezetünk tisztaságát.

Öregfiúk

A női foci szervezése is fontos része a tevékenységeinknek, hiszen szeretnénk ösztönözni a nőket, hogy aktívan vegyenek részt a sportban és erősítsék meg a női közösségeket. Mindezek összességében az egyesületünk számára nem csupán egyes események szervezése, hanem egy hosszú távú elkötelezettség a közösség és a társadalom iránt.

Női foci

Az egyesületünk mindemellett továbbra is nyitott az új kezdeményezések és együttműködések felé, hiszen hiszünk abban, hogy csak együtt, összefogással lehetünk valóban hatékonyak a közösségünk fejlesztésében és támogatásában.

Ovi foci

 

Carissa Kupa
XV. Carissa Országos Labdarúgó Kupa
I. Helyezett Dunaferr Vasas, 2017. Dunaújváros