VII. Akarat Ereje Kupa

Dunaújváros Akarat Ereje Foci Kupa - Szalai Ádám

Hagyományosan pünkösdhétfőn rendeztük meg immár 7. alkalommal az Akarat Ereje Kupát az alsó Duna-parton.  A Lemezalakító Kft. gyönyörű létesítményében ezúttal 10 férfi és 6 női csapat mérkőzött meg egymással, nagy örömet szerezve ezzel Szatmári Ádámnak. Kis barátunk ezúttal annak is örülhetett, hogy sikerült egy olyan programot szerveznünk a torna keretein belül ahol ő is tudott jótékonykodni. A sport és a labdarúgás mellett most a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának megtámogatása is a célok között szerepelt.

Már a torna megnyitóján – ahol jelen voltak a kórház képviselői is – tájékoztatást adtak a szervezők az Ádám által elindított jótékony kezdeményezés határszámairól. Kiderült, hogy komoly összeg gyűlt már össze, melyekből előreláthatóan 8-10 tabletet tudnak majd vásárolni. Emellett még egyéb ajándékokkal is segítik a gyermekosztályt, többek között egy mikrohullámú sütővel. A sportnap végén a díjkiosztó ünnepségen pedig a kiválóan teljesítő amatőr sportolók elismerése mellett természetesen Ádámot is megajándékoztuk szokás szerint a Jakó Cukrászda által elkészített tortával és Barcelona-s relikviákkal.

Ádám egyébként szeretteivel ezen a nyáron egy fókaúszással egybekötött kellemes hosszú hétvégét tud majd eltölteni Debrecenben. A sportnap családias hangulatban, gyermekprogramokkal, nagyszerű ebéddel a Decathlon sportáruház által biztosított különleges sporteszközök kipróbálásával és ezúttal már kutyabarát körülmények között zajlott. A közel 150 férfi és női labdarúgó pedig ismét különleges élménnyel gazdagodhatott.

Évszám
Carissa Kupa
XV. Carissa Országos Labdarúgó Kupa
I. Helyezett Dunaferr Vasas, 2017. Dunaújváros