Simán nyertek a favoritok

Danaferr Vasas foci meccs

A Karmacsi hozta a papírformát, a Dunaferr Vasas viszont rangadót nyert a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának hétfő esti fordulójában. Újabb három találkozót rendeztek meg hétfőn este a kispályás labdarúgók Acerbis Osztályának küzdelmeiben. A Lorántffy iskola műfüves pályáján ezúttal már az ötödik fordulóban léptek pályára a csapatok, s a nap első mérkőzése rögtön rangadónak ígérkezett, ugyanis a második Dunaferr Vasas a harmadik Steelworkers ellen mérette meg magát.

Tóth Imre együttese azonban semmit sem bízott a véletlenre, az első félidő után kettő góllal, míg a 38. percben már néggyel vezetett, s bár ezt követően sikerült kétszer is betalálnia az Acélmunkásoknak, a Dunaferr 5-2-es sikerét nem veszélyeztette semmi sem.

A listavezető Karmacsi Autó a még pont nélkül álló Szil-Ker Ablak ellen lépett pályára, s ahogy a Dunaferr, úgy Salamonék is 2-0-ra vezettek az első játékrészt követően, s hiába kaptak három gólt is a fordulás után, cserébe ötöt szereztek, így magabiztos, 7-3-as győzelemmel erősítették meg első helyüket a táblázaton. Kettő találattal, 3-1-re vezetett a Fejó-Therm gárdája is a Kemi-Ker ellen az első huszonöt percet követően, ám a fordulás után már csak előbbi szerzett gólokat, szám szerint négyet, s 7-1-es sikerének köszönhetően felkapaszkodott a tabella hatodik helyére.

EREDMÉNEK
Dunaferr Vasas  5 - 2  Steelworkers
Karmacsi Autó  7 - 3  Szil-Ker Ablak
Fejó-Therm  7 - 1 Kemi-Ker Kft

Az Acerbis Osztály állása

  1. Karmacsi Autó 15 pont,
  2. Dunaferr Vasas 12 pont,
  3. Steelworkers 9 pont,
  4. Dunabiztos Micro 9 pont,
  5. SZP-Asztalos SE 5 pont,
  6. Fejó-Therm 4 pont,
  7. Kemi-Ker 4 pont,
  8. GBB Kft. 2 pont,
  9. Szil-Ker Ablak 0 pont,
  10. Siker Ablak GSV 0 pont.

Forrás és fotó: Dunaújváros Onlie Archívum

Évszám
Carissa Kupa
XV. Carissa Országos Labdarúgó Kupa
I. Helyezett Dunaferr Vasas, 2017. Dunaújváros