Jótékony segítség Pecsét Istvánnak

Jótékony segítség Pecsét Istvánnak

A dunaújvárosi Carissa Sportegyesület segítségével Pecsét István a gyógyulásáért küzd - Fél év a célig! Továbbra is szívén viseljük Pecsét István sorsát. Barátunk hősies küzdelme az élni akarás olyan iskolapéldája melyről csak tisztelettel beszélhetünk. Sajnos gyógyulását a Kínában végzett kezelés utolsó szakaszában nem várt nehézségek lassították. Ezért a tervezett forgatókönyvet újra kellett írni és ezzel egyidejűleg a cél, a teljes tünetmentesség ismét távolabb került. Természetesen ez a költségek növekedését is jelentette, ezért Istvánnal egyeztettünk és úgy döntöttünk, hogy nem engedjük el a kezét, hanem újra segítünk neki. Pénzügyi támogatásunk reményeink szerint tovább növeli esélyeit a végső gyógyulás tekintetében.

Rövidesen visszaindulhat Kínába, ahol újabb fél évet kell majd eltöltenie, melynek végén (Pista úgy számol, hogy karácsonyra) gyógyultan és a kórt végleg legyőzve tér majd vissza. A Carissa Sportegyesület 100 ezer forinttal járult hozzá ahhoz, hogy ez a nagyszerű dunaújvárosi fiatalember több mint három éve tartó heroikus csatája végén elmondhassa: „Én győztem!”

Várunk vissza Pista, drukkolunk neked!

Köszönöm szépen a dunaújvárosi Carissa Sportegyesületnek az újabb pénzügyi oltalmát (100.000 Ft, azaz százezer forint) a gyógykezelésem folytatásához, Hálával gondolok mindannyiótokra, hogy nem engedtétek el a kezemet az elkövetkezendő "sorsdöntő mérkőzésem" előtt.

Baráti Üdvözlettel: Pecsét István

Videófilm
Évszám
Carissa Kupa
XV. Carissa Országos Labdarúgó Kupa
I. Helyezett Dunaferr Vasas, 2017. Dunaújváros