Dunaújvárosi Sport – Szeretlek!

Dunaújvárosi Sport – Szeretlek!

Remek hangulat és hihetetlen mennyiségű résztvevő volt jelen a 2017-es „Fut a város!” elnevezésű városi sportprogramon. A Decathlon Áruház által felállított látványos indító kapunál végeláthatatlan futótömeg sorakozott fel. Természetesen előzőleg szervezett körülmények között mindenki bemelegített, így nem is volt meglepő, hogy gyakorlatilag mindenki teljesítette a vállalt távot. A befutók aztán folyamatosan érkeztek a főtérre, ahol együtt örült minden amatőr futó a saját és a családtagok, barátok teljesítményének. Volt itt minden, ami kell: sport, tombola, ajándéközön és légszomj. Nyugodtan állíthatjuk, hogy ez volt az idei ősz eddigi legnagyszerűbb sportmegmozdulása Dunaújvárosban! Folytatás jövőre – de már tavasszal!

Szerintem első osztályú volt a rendezés, jó volt a hangulat, tehát minden rendben volt, ami a futáshoz kell. Örülök, hogy főszervezőként vett részt a CARISSA Sportegyesület ezen a kiemelkedő sporteseményen is, ugyanis, minden ilyen rendezvény mellé eltökélt szándékunk, hogy odaállunk. legyen az bringatúra, vagy éppen a „Fut a város!” Annak külön örültünk, hogy sokan jöttek a környező településekről és rengeteg intézmény, általános iskola, középiskola, családok és baráti társaságok is képviseltették magukat. A sport az egészséges életmód hirdetése mellett a közösségek erősítése, az együtt megélt élmények varázsa is fontos üzenete az ilyen megmozdulásoknak.

Tóth Imre elnök (Carissa SE)

Az Itthon vagy! Magyarország szeretlek! dunaújvárosi rendezvénysorozata szombat reggel egy futóversennyel kezdődött, ahol több, mint kétezren álltak rajthoz, idősek és fiatalok egyaránt. Müzli szelettel, frissítővel kínáltak őket, és a közös bemelegítés után felsorakoztak elsőként a rövidebb, 1,5 kilométeres táv indulói. A futóversenyt Izsák Máté, az Oktatási, kulturális, ifjúsági és sportbizottság elnöke nyitotta meg.

Mindenki keresse meg magát a képeken!

Évszám
Carissa Kupa
XV. Carissa Országos Labdarúgó Kupa
I. Helyezett Dunaferr Vasas, 2017. Dunaújváros