Dunaferr vs Karmacsi Autó Szuperkupa

Dunaferr kispályás labdarúgó csapat a Szuperkupa döntőjében

Nagy csatában, sorozatban negyedik alkalommal nyerte meg a kispályás labdarúgók dunaújvárosi Szuperkupáját a Karmacsi Autó FC együttese. Immáron hatodik alkalommal rendezték meg hétfőn este a dunaújvárosi kispályás labdarúgók Szuperkupáját, melyen az Acerbis Osztály bajnoka, a Szuperkupa kétszeres címvédője, a Karmacsi Autó, valamint a Dunaújváros Kupa győztese, a Dunaferr Vasas mérte össze egymással erejét a DLSZ Arénában.

A két gárda összecsapása bármikor, bármilyen körülmények között rangadónak számít, különösen úgy, hogy a Szuperkupa első két kiírását a Dunaferr Vasas, míg a legutóbbi hármat a Karmacsi Autó FC együttese nyerte meg.

A találkozót ezúttal a Dunaferr kezdte jobban, mely már a második percben megszerezte a vezetést Farkas Viktornak köszönhetően. Nem sokáig örülhetett azonban az előnynek Tóth Imre csapata, mert a Karmacsi gólvágója, Kővári László még az első tíz perc végén egalizált, majd a félidő hajrájában újra betalált, így a szünetre 2-1-es Karmacsi-előnnyel vonultak a felek.

A térfélcserét követően sokáig a mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, ám az utolsó szák negyed órára nagyon felpörögtek az események. A 37. percben Poncok Csaba góljával egyenlíteni tudott a trónkövetelő, ám Kővári Lászlót továbbra sem tudták tartani a Vasas játékosai, így a 40. percben ismét magához ragadta a vezetést a Karmacsi (3-2). A hajrában mindent elkövetett az egyenlítésért a Dunaferr, de Ivacs Gábor 46. percben lőtt gólja végleg eldöntötte a találkozót, melyet 4-2-re a Karmacsi nyert, így sorozatban negyedik alkalommal is behúzta a Szuperkupa döntőjét.

VI. SZUPEKUPA DUNAÚJVÁROS 2019
2019. AUGUSZTUS 26. HÉTFŐ 19.30 ÓRA DLSZ ARÉNA

KARMACSI AUTÓ FC  

4 (2) - (1) 2

 DUNAFERR

KŐVÁRI LÁSZLÓ (3), IVACS GÁBOR   GÓLSZERZŐK  FARKAS VIKTOR, PONCOK CSABA
Carissa Kupa
XV. Carissa Országos Labdarúgó Kupa
I. Helyezett Dunaferr Vasas, 2017. Dunaújváros